Junior accountmanager

Ben jij iemand die we af moeten remmen in plaats van stimuleren? Wil jij jouw ambitie, ideeën en ondernemersdrift inzetten om samen met ons salesteam grootse resultaten te boeken?

Dan zijn zowel onze klanten als Kune Group op zoek naar jou!

Waar ga jij je bij Kune Group mee bezig houden?

Binnen ons salesteam ga je als junior accountmanager aan de slag met je eigen klantenbestand. Dat klantenbestand bestaat uit gemeenten, woningcorporaties en belastingsamenwerkingen. Je krijgt een auto en veel vrijheid, zolang je natuurlijk de (omzet-)doelstellingen realiseert.

Je start met de verkenning van onze eigen organisatie en onze producten en diensten. Daarna krijg je de mogelijkheid mee te lopen met onze senior salesmanager. Vervolgens ga je jouw eigen klantenbestand verkennen en schrijf je accountplannen, zodat je uiteindelijk jouw opdrachtgevers maximaal kunt bedienen.

Inhoudelijk ga jij je bezighouden met het adviseren en verkopen van diensten en softwareproducten binnen de gemeentelijke markt/semi overheid.

Dit heb jij in je mars

  • Je hebt een MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je bent creatief en gefocust in het behalen van je doelen;
  • Je bent sociaalvaardig en kan dus snel schakelen tussen tactische en operationele gesprekspartners;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met domeinen zoals WOZ, Belastingen, vastgoed, gegevensbeheer, ICT en/of arbeidsbemiddeling/detacheren;

Wat bieden we jou?

Een startersfunctie in een informeel en open bedrijf, met veel ruimte voor eigen initiatieven.

Wij bieden je toekomstperspectief: bij ons kun je flink groeien in je kennis en vaardigheden. Samen met een groep enthousiaste collega’s ga je hard werken, met humor en elke dag weer een nieuwe uitdaging. Natuurlijk krijg je een goed salaris en hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Kune Group

‘Kune’ betekent ‘samen’ in de taal Esperanto, een cruciale term in ons bestaan.

Met de bedrijven Exxellence, SMQ en VeloA brengt Kune Group verschillende specialismen samen en helpt overheden bij het klantgericht, eenvoudig, begrijpelijk en transparant maken van informatiestromen. De 150 collega’s die binnen het bedrijf werken onderscheiden zich door hun nieuwsgierigheid, passie voor nieuwe technologie en oog voor detail.

Achter de schermen werkt Kune Group met de bedrijven samen als centrale backoffice.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie via vacature@kunegroup.nl. Mocht je nog
vragen hebben, schroom dan niet en neem contact op met onze HR-afdeling, Anneke Peters
op 074 – 71 10 268.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Veloa - Sollicatieformulier

Veloa - Sollicatieformulier

Contact

Heeft u een vraag en/of opmerking? Neem dan contact met ons op via tel. 074 - 711 0268 of het onderstaande contactformulier. Wij vinden het belangrijk om optimaal in uw informatiebehoeften te voorzien en staan u graag te woord!

Kune Group

Welbergseweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Routebeschrijving

 

Kune Group
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (Ov.)
+31 (0)74 – 71 10 268 
info@kunegroup.nl

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.kunegroup.nl, tevens te benaderen via www.kune-group.nl en www.kunegroep.nl. Door deze websites te bezoeken en/of de via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website van Kune Group
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Websites van derden
Kune Group aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Informatie gebruiken
Kune Group behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te nemen, te downloaden of openbaar te maken, te verspreiden of in grote mate te vermenigvuldigen zonder voorafgaande toestemming van Kune Group. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor kleinschalig en/of persoonlijk gebruik.